3. smotra vina središnje Istre
28.3.-28.3.2005, 52000 LOŽA BB, Gračišće - Istarska županija, Hrvatska
 
Ove godine , 28. ožujka 2005. (Uskrsni ponedjeljak), održat će se treća (3.) po redu, izložba vina Centralnog istarskog vinogorja.

Na izložbi sudjeluju vinari sa područja Grada Buzeta i Pazina te Općina Gračišće, Pićan, Žminj, Barban, Cerovlje, Lupoglav, Motovun, Karojba, Tinja, Sv. Petar u Šumi, Kršana i Sv. Nedelje, uz goste iz Grada Sv. Ivana Zeline (zagrebačka žuopanija). Tradicija izlaganja vina u Gračišću postoji od 1994. godine u organizaciji Općine Gračišće i poljoprivredne udruge «AGROBRAMBA», uz redovitu potporu Odjela za poljoprivredu Istarske županije i stručnu pomoć Instituta za poljoprivredu i turizam. Gračaška izložba vina je jedna od prvih u Istri i spada u one na kojima je "probijan led" suvremenog pristupa vinarstvu na ovom području, nakon stoljetne stagnacije i propadanja vinogradarstva i njegova skoro potpunog nestajanja kao gospodarske grane i kao kulture življenja.

Izložba će biti ocjenjivačka uz dodjelu odličja za pojedino vino. Sva izložena vina posjetitelji će moći kušati na neki od uobičajenih načina.

Osnovni popratno-sastavni programi su:
- izložba poljoprivredne mehanizacije, strojeva, opreme i ostalih proizvoda za poljoprivrednu proizvodnju,
- prodaja vina proizvođača koji zadovoljavaju uvjete za prodaju.

Uz ove glavne komponente izložba će, obuhvatiti i niz manjih popratnih sadržaja (Kulturno umjetnički program, Izložba slika, ulični svirači, večernji koncert..).
 
kontakt osoba Krulčić Renato
e-mail renato.krulcic@pu.htnet.hr
telefon 091-738 1458
 
upisao rkrulcic

print


PC4U - računala, komponente, periferni uređaji, informatičke usluge, hosting

Infomodul - izrada programa i Internet stranica

Od grožđa do vina


Cijena 80,00 kn
 kom. 
Stranice se arhiviraju u digitalni arhiv Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu
na vrh stranice | dodaj u favorites | impresum | ©2004-2019 www.Vinskipodrum.com

stranice izradio Infomodul