Vinovita - 11. međunarodni sajam vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo
16.3.-20.3.2005, Zagreb, Hrvatska
 
Raznolikost i kvaliteta hrvatskih vina čine nacionalni i gastronomski identitet Hrvatske prepoznatljivim i upečatljivim. Hrvatsko vinogradarstvo i vinarska proizvodnja u vlastitom turizmu ima veliko tržište i sigurni put razvoja, samo ukoliko vodi računa o domaćem proizvođaču i proizvodu.

Nesmiljeno tržište, novi zahtjevi i uvjeti prilagodbe pravilima Europske unije traže brzo reagiranje u usklađivanju zakonodavstva, pristupu proizvodnji, usvajanju novih tehnologija, promišljanju strategije razvoja, kako u vinogradarstvu tako i u vinarstvu. Nova saznjanja i informacija danas predstavljaju ključni čimbenik razvoja, odnosno opstanka.

Vinovita 2005. ima zadatak okupiti na jednom mjestu sve zainteresirane iz navedene gospodarske grane u ciju prezentacije, promocije i upoznavanja s najnovijim proizvodima, uslugama, tehnologijama, koje se nude u tom sektoru.

Sajam je namijenjen vinarima, vinogradarima i podrumarima, enolozima, gospodarstvenicima, investitorima, ugostiteljskim i hotelskim, managerima, restoraterima, sommelierima, veletrgovcima vina, vlasnicima vinoteka, ambalažerima, proizvođačima i trgovcima strojevima i opremom za vinogradarstvo i vinarstvo, znanstvenicima, studentima, đacima djelatnicima državne i lokalne uprave, udrugama i pokretima specijaliziranim novinarima i reporterima, i dr.

Program izlaganja:
vino, pjenušci, vinski destilati, strojevi i oprema za vinogradarstvo, lozni i sadni materijal, kemijska sredstva i oprema za zaštitu vinograda, strojevi i oprema za vinarstvo i podrumarstvo, kemijska sredstva i oprema za enološki laboratorij, ambalaža i oprema za ambalažiranje i čuvanje vina, vinoteke, veletrgovine vina, škole i učilišta, stručna literatura i publikacije.
 
kontakt osoba Mladen Deanović, Bojan Markov, Ornela Perić
e-mail vinovita@zv.hr
telefon 01 6503 341, 01 6503 437, 01 6503-822
 
više o priredbi više...

print


PC4U - računala, komponente, periferni uređaji, informatičke usluge, hosting

Infomodul - izrada programa i Internet stranica

Velika knjiga o vinu


Cijena 186,90 kn
 kom. 
Stranice se arhiviraju u digitalni arhiv Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu
na vrh stranice | dodaj u favorites | impresum | ©2004-2019 www.Vinskipodrum.com

stranice izradio Infomodul